AI писател на содржини

Автоматски создава различни формати на текст со вештачката интелигенција на Eskritor (AI) писател на содржини.

Состојба на уметноста А.И., едноставен интерфејс

Креирајте AI генерирани содржини на 40+ јазици

Eskritor User Interface

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

Trustpilot

4.8/5

Оценет одличен 4.8/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

Ескриторот е за секого

img

Студенти

Ескритор им помага на учениците да ги завршат задачите на одредено време со создавање реченици, резимеа или дури и параграфи со многу малку време.

Маркетинг тимови

Технологијата базирана на вештачка интелигенција на Ekritor може да создаде многу различни формати на содржина, како што се нови објави на социјалните мрежи, текст на целната страница и написи на блог. Тргнете го товарот од вашиот маркетинг тим.

img
img

писатели

Ескритор им помага на писателите да генерираат содржина со помош на вештачка интелигенција. Добијте идеи од фрази и реченици. Создавајте статии побрзо со помалку граматички грешки.

Креатори на содржина

Ekritor му овозможува на секој да креира различни типови на содржина. Тоа е алатка која може да ја користат луѓе професионалци, аматери, хонорарци, писатели или писатели.

img
img

Бизниси за е-трговија

Ескритор им помага на специјалистите за е-трговија да напишат маркетиншка копија и описи на производи. Може да генерира содржина за која било ниша, тема или индустрија.

Заштедете време и пари на пишување содржина!

Ескритор беше дизајниран да биде попродуктивен и попристапен од неговите конкуренти. И покрај тоа што ја обезбедува најдобрата услуга за пишување копии на своите корисници, таа исто така заштедува време и пари. Ескритор нуди повеќе од обичниот преформулатор на реченици. Користете го Ekritor и уживајте да бидете попродуктивни во пишувањето написи!

img

Како да се користи Ekritor?

Прво кликнете на страницата „Моја сметка“ или на копчињата „Пробајте го бесплатно“. Можете да продолжите со вашата сметка на Google и Facebook или можете да се регистрирате со вашата е-пошта. Тоа е сè, сега можете да го користите Ekritor за да генерирате текст кога сакате. Покрај тоа, со вашата претплата на Ekritor, можете да ги користите Transkriptor и Speaktor .

Кликнете на страницата „Моја сметка“ за да отидете на вашата контролна табла. На вашата контролна табла, кликнете на соодветната услуга. Второ, ќе влезете во соодветната страница за услугата. Додадете некои влезни и клучни зборови за содржината. Можете исто така да изберете еден од шаблоните. Така, сега сте подготвени за создавање содржина.

По додаденото внесување, почекајте вештачката интелигенција за пишување на Ескритор да пишува висококвалитетни содржини за вас! Најдобриот писател на содржини со вештачка интелигенција магично пишува уникатни и оригинални содржини за неколку секунди. Затоа, уживајте!

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици Eskritor подржува.

img

Англиски

img

Португалски

img

Турски

img

Шпански

img

Хебрејски

img

Француски

img

Германски

img

Арапски

img

Бугарски

img

Кинески

img

Хрватски

img

Чешки

img

Дански

img

Холандски

img

Естонски

img

Фински

img

Грчки

img

Хинду

img

Унгарски

img

Исландски

img

Индонезиски

img

Ирски

img

Италијански

img

Јапонски

img

Корејски

img

Латвиски

img

Литвански

img

Македонски

img

Малајски

img

Норвешки

img

Полски

img

Романски

img

Руски

img

Српски

img

Словачки

img

Словенечки

img

Шведски

img

Тајландски

img

Украински

img

Виетнамски

Eskritor е...

Лесен за користење

Нема потреба да поминуваш часови за да почнеш со Eskritor! Промена помеѓу различни корисни случаи со клик на копче.

Прифатливи.

Eskritor е достапна алатка за пишување на статија која е напојувана од AI. Не треба да плаќаш голема сума на пари.

Без плагијати

Писателот без плагијати на Eskritor го олеснува создавањето оригинални статии без да добие тврдења за прекршување на авторски права.

Една претплата 3 решенија

Соработувај со датотеките со твојот тим. Уредете ги дозволите и организирајте ги вашите датотеки и папки.

Текст до говор

img

Speaktor

Претвори го твојот текст во глас и читај на глас

Говор на текст

img

Transkriptor

Конвертирајте ги вашите аудио и видео фајлови во текст

AI писател

img

Eskritor

Креирајте AI генерирана содржина

4.8/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Eskritor е AI алатка за пишување на содржини која им помага на луѓето да генерираат статии за постови на блогови, описи на производи и други пишани содржини со само клик на копче.

Како и кај другите платформи како Writesonic и Jasper, Eskritor нуди бесплатно судење на 300 барања за содржини генерирани од AI. Ако си

Да, Една претплата ви обезбедува 300 кредити кои можете да ги користите на Transkriptor за конвертирање на аудио во текст, Speaktor да читате текст на глас и Eskritor да генерирате AI содржина.

Eskritor се користи од блогери, копирајтери, студенти, маркетери и писатели на содржини.

Eskritor им помага на маркетарите да генерираат висококвалитетни содржини за постови на социјалните медиуми, и оптимизација на пребарувачите (SEO-пријателски) блог статии автоматски.

Тие можат да добијат идеи од фрази и реченици, и да пишуваат статии побрзо и со помалку граматички грешки.

Да, Eskritor може да креира блог статии кои се квалификуваат за рангирачките фактори на Google Пребарување.

Да, Eskritor обезбедува богат текстуален уредник кој можете да го користите за парафразирање, кратење или проширување на било која реченица.

Да, Eskritor е дизајниран да биде по продуктивен и поприфатлив од неговите конкуренти.

We currently support more than 40 languages. You can see the full list here.

Вие, како претплатник сте сопственик на се што генерирате со помош на Eskritor. Eskritor не бара никаква сопственост на копијата на твојата сметка.

Да, Eskritor е обучен на лудо огромно количество податоци. Ова овозможува Eskritor разбирање на значењето и граматиката и создавање на уникатна содржина.

Да, можно е да се создаде целосен есеј со помош на различни алатки на Eskritor како блог генератор на секција, интро писател и писател на заклучок.

Да, можно е да се поставуваат Eskritor прашања поврзани со математиката со шаблонот "одговорник".

Најнови новости