Ценење

50% Попуст

Lite

$9.99

Месечно.

300 AI кредити за генерација на содржини/месец

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$24.99

Месечно.

2400 AI кредити за генерација на содржини/месец

Lite

$4.99

Месечно.

300 AI кредити за генерација на содржини/месец

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Annualy Billed Amount: $60

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$12.49

Месечно.

2400 AI кредити за генерација на содржини/месец

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 180 долари

За мали тимови.

small team workers

30 долари месечно (50% попуст на годишни плаќања)

50 часа/месец/член

Централизиран билинг

Користење или седиште базирани ценовни

За претпријатијата

enterprise workers

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Целосна листа на карактеристики

Генерирајте секаков вид на содржина

Богат уредувач на текст

Извезете текст во повеќе формати

Соработувајте со вашиот тим

Создадете волшебна рекламна копија за реклами на Google, Facebook, Linkedin

Напишете богати делови од блогпости

Креирајте атрактивни текстови за е-пошта и наслови

Пишувајте статии на повеќе од 40 јазици

Преформулирајте, скратете и проширете ги речениците со еден клик

Чувајте ги сите ваши датотеки организирани со помош на папки

Создадете оптимизирани описи на производи за вашите производи за е-трговија

Поддршка за корисници на е-пошта

4.7/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Постојат повеќе причини за грешка во плаќањето. Прво, користете кредитна картичка VISA или Mastercard. Дебитните картички или AMEX предизвикуваат грешки. Второ, проверете дали имате доволно салдо и вашата кредитна картичка е отворена за меѓународни онлајн плаќања. Ако сè уште добивате грешки, преземете ја нашата мобилна апликација и обидете се со плаќањето преку Appstore или Playstore. Погрижете се да се најавите со истата адреса за пошта.

Прифаќаме кредитна картичка од нашата веб-локација, но имаме и мобилно плаќање преку Playstore (Android) или Appstore (IOS). Преземете ја нашата мобилна апликација за да се претплатите преку Playstore или Appstore

Можете да креирате параграф генериран со вештачка интелигенција со најмногу илјада знаци по кредит. Можете да го користите вашето членство и кредити на ESKRITOR на TRANSKRIPTOR и SPEAKTOR без дополнителни трошоци.

Да, вашата претплата ќе се обнови автоматски ако не ја откажете претплатата. Можете да ја откажете претплатата во секое време. За да ја откажете претплатата, одете во делот Моја сметка и кликнете на Претплати, таму можете да ја откажете претплатата. Тоа е толку едноставно. Ако сте претплатени преку Playstore или Appstore, управувајте со вашата претплата преку вашата сметка на Playstore или Appstore.

Да, за да додадете уште кредити/ минути можете да купите претплата повторно. Ве молиме откажете ја претходната претплата со тоа што ќе одите на мојата страница за претплата за да избегнете двојно наплаќање. Секој клиент се очекува да има најмногу една активна претплата во секое време.

Неискористените кредити/минути ќе истечат по 1 месец или 1 година во зависност од вашиот интервал на наплата на претплатата. Вашата претплата ќе биде автоматски обновена откако ќе ви истече минутите.

Прво изберете го планот за претплата, потоа напишете го кодот на купонот и кликнете на копчето за откуп. Ве молиме проверете го делот за детали за плаќање во близина на копчето Претплати за да видите дали вашиот купон е применет, потоа потврдете ја вашата кредитна картичка и завршете ја трансакцијата